Tabung Kawen

Thursday, September 12, 2013

5w

1st checkup with the doctor. With mother and husband. Baru lg usia baby so no need to scan sbb x nampak apa pun lg kan. Ahad ni insyaAllah nak masuk 6w. Doakan sy yg baik2 ya kpd yg baik dg sy?

Last sunday before checkup ada jatuh toilet di hotel pasal lantai toilet licin, nasib baik suami tarik tgn cpt2 tp punggung terhentak jugak. Masa tu dah redha apa nak jd. Tp, dlm hati mohon kpd Allah moga xde pape buruk terjadi.

Doctor just bg folic acid. Pasal smlm got stain, it was not good to hear sebenarnya. If still ada doc akan bg mc rehat dkt rumah. Sy prefer ke private clinic sbb ikut ckp mama. Mama ada experience so dengar ckp dia dulu. Early pregnancy ni mcm2 blh jadi cuma kita hny mampu berdoa dan jaga diri, jaga hbgn dg suami dan keluarga, jaga hbgn dg Allah.

No comments:

Post a Comment