Tabung Kawen

Friday, October 25, 2013

11w 5d

Assalamualaikum.

Demam menular sejak akhir2 ni kerana faktor cuaca. Sy x expect pun sy demam pagi smlm sbb sy kerja dg muntah+lenguh satu bdn mcm period pain.

Saya checkup dan doc check jantung baby, jantung baby kan 2x ganda dr hearbeat kita. Tp jantung dia lbh laju dr biasa. Kelakar bunyi dia rasa nak tgelak. Tgk muka suami, sy rasa bahagia sbb ada seseorang yg sy bawa... anak kami.

Sy dpt mc utk keesokannya. (Jumaat) dan masih lenguh satu bdn. Pijak simen pun kaki sy sakit. Doc cakap kalau demam dah surut tp bdn sakit, doc suruh cek darah di klinik greentown.

Sabtu ni genaplah 12w. Cepatnya masa berlalu. Bila dah dekat due, rasa takut nak bersalin tu mengatasi segalanya.

Ya allah, permudahkan segala urusanku ketika bsalin nanti ya allah.. ameen

No comments:

Post a Comment