Tabung Kawen

Tuesday, July 17, 2012

My Life

Assalamualaikum

Dalam hidup aku, penuh dg dugaan dan cabaran. dengan keras kepala dan ego tersendiri, aku berhak menyampaikan apa yg aku rasa. Dan bila hak bersuara itu di pertikaikan oleh sekelompok department student, aku tersepit sendiri tanpa supporter di belakang. di mana kawan2 waktu tu? Aku sendiri bingung takde siapa yg mampu menolong aku. Dan disini, aku ingin war2 kan.. hidup aku yg sentiasa bersama aku adalah Allah, family, bakal suami, dan hanya segelintir kawan dalam kepala aku. should i mention? No. (Kalau terasa anda selalu berada bersama sy, anda tahu dimana anda dalam hati saya)

Yang paling sedih, bila aku di hina sendirian. aku seorang bertudung tetapi tidak menutup sempurna macam 'perempuan itu' since aku tegur ke marah ke aku pun tatau nada waktu tu sebab sindiran dia secara kinayah. itu apa yang aku bagitau sama dia. lalu perempuan itu mengatakan adakah aku tahu maksud Kinayah?? WTF. Kau igt aku bodoh sangat agama sampai kinayah pun kau persoalkan?

Ok, kalau kau hebat sangat.. nak berdakwah pun biar la betul. Aku tudung tak proper macam mana pun tapi bab agama aku belum jahil. Shame on you.

So pokok nya, aku terpaksa delete post aku tu disebabkan banyak sgt cacian yg aku terima disebabkan hanya pendapat aku semata2. Yes, korang lebih muda dari aku. Mungkin korang otak lebih sengkek dari aku. Aku bercakap based on experience. kalau takde experience aku akan diam.


No comments:

Post a Comment