Tabung Kawen

Friday, April 25, 2014

38w

Updated.

37w3d - checkup di gh ipoh. Register di pakar o&g buat pertama kali. Buka buku merah disitu. Next amik urine test, blood test, timbang berat, dan tunggu turn utk nama dipanggil utk scan baby.

So far, ok. Cuma servis mmg slow gila sampai sweating. Sy dah biasa monthly checkup di private, bila pergi gh, sy shocked! Nak scan baby pun husband xleh masuk, lps tu doc situ mcm x best lgsg. Biasalah doc berusia mmg begitu. Tunggu masa utk pencen barangkali.

Tunggu dr jam 8.30am-1.45pm baru settle. Sy dah ckp kat husband lps ni anak seterusnya sy nak private. Sy lebih selesa cmt. Tp weakness dia kalo pape jd pd kita/baby, diorang refer juga pd pakar gynea di gh. Heh.

Now Baby's weight 2.8kg. Hb sy makin low from 11.4 drop to 10.
Next week kena repeat ke klinik bhajan utk weekly checkup then kalo x bersalin lg, checkup lg utk rescan balik baby di pakar gynea bhgn day care.

No comments:

Post a Comment